Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 148,310

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 238,602

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,682

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 175,038

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 185,053
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 331,954

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 590,743

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 355,866

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,865

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 27,237

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,357
Dizi Altyazıları
Vikings (16,856) Black Mirror (5,505) The Flash (4,743) Shameless (4,254) Supernatural (2,894) The Big Bang Theory (2,726) The Blacklist (1,478) Star Trek: Discovery (1,410) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,185)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018