Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 143,547

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 231,960

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,865

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 171,092

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 179,519
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 321,500

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 565,886

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 347,622

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,828

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 26,588

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 72,235
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017