Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 140,321

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 228,327

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,414

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 168,806

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 175,331
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 314,707

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 550,549

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 342,389

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 244,165

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 26,229

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 70,160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017