Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 142,330

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 230,474

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,659

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 170,171

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 177,659
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 318,118

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 560,059

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 345,449

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,817

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 26,467

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 71,368
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017