Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 149,988

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 241,298

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 18,092

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 176,455

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 187,216
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 336,099

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 600,137

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 358,891

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,631

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 27,482

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 78,465
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018