Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 144,789

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 233,770

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,069

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 172,074

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 181,294
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 324,484

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 571,861

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 349,824

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,329

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 26,739

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017