Giriş Kayıt
Michael D. Werckle

Michael D. Werckle


Görsel Efekt, Animasyon

Michael D. Werckle, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 141,539

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 229,506

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,565

Ustura
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 169,632

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 176,676
2010 Animasyon Animasyon 6.0 312

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 316,725

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 556,451

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 344,133

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,153

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 26,392

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 70,822
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017