Giriş Kayıt
Ryan Chavez

Ryan Chavez


Editör, Görsel Efekt

Ryan Chavez, editör, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016), İyi Olan Kazansın (2012), Terabithia Köprüsü (2007), Kara Kule (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Editorial Department 5.7 87,183
2016 Aksiyon Editorial Department 7.0 316,168

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 582,769

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 180,105

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 160,983

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Editorial Department 4.4 25,978

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 82,241

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 57,895

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Editorial Department 5.9 83,073

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 102,603

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Editorial Department 7.2 124,064
2006 Macera Editorial Department 5.6 6,853

Küçük Manhattan
2005 Komedi Editorial Department 7.6 19,289

Kirli Dans 2
2004 Romantik Editorial Department 6.0 24,113

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 31,988

Kapan
2002 Suç Çeşitli 6.2 20,884
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,873) Den of Thieves (3,335) Maze Runner: The Death Cure (3,029) Winchester (2,649) Hostiles (2,493) A martfüi rém (1,975) 12 Strong (1,958) Bleeding Steel (1,550) The Commuter (1,480) Submergence (1,229)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,491) Westworld (7,545) Supernatural (4,896) The Big Bang Theory (3,643) The Terror (3,165) Gotham (3,078) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,622) Arrow (2,585) The Flash (2,127) Krypton (1,829)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018