Giriş Kayıt
Ryan Chavez

Ryan Chavez


Editör, Görsel Efekt

Ryan Chavez, editör, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016), İyi Olan Kazansın (2012), Terabithia Köprüsü (2007), The X-Files: İnanmak İstiyorum (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Editorial Department    
2016 Aksiyon Editorial Department 7.1 275,634

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 552,367

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 172,846

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 154,411

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Editorial Department 4.4 23,554

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,188

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 55,392

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Editorial Department 5.9 80,515

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 97,644

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Editorial Department 7.2 117,300
2006 Macera Editorial Department 5.6 6,853

Küçük Manhattan
2005 Komedi Editorial Department 7.6 19,289

Kirli Dans 2
2004 Romantik Editorial Department 6.0 23,035

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 30,601

Kapan
2002 Suç Çeşitli 6.2 20,265
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017