Giriş Kayıt
Ryan Chavez

Ryan Chavez


Editör, Görsel Efekt

Ryan Chavez, editör, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016), İyi Olan Kazansın (2012), Terabithia Köprüsü (2007), Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Editorial Department 5.7 77,254
2016 Aksiyon Editorial Department 7.0 307,900

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 575,521

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 178,276

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 159,328

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Editorial Department 4.4 25,178

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 81,373

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 57,107

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Editorial Department 5.9 82,507

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 101,505

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Editorial Department 7.2 122,107
2006 Macera Editorial Department 5.6 6,853

Küçük Manhattan
2005 Komedi Editorial Department 7.6 19,289

Kirli Dans 2
2004 Romantik Editorial Department 6.0 23,853

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 31,725

Kapan
2002 Suç Çeşitli 6.2 20,884
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018