Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ryan Chavez

Ryan Chavez


Editör, Görsel Efekt

Ryan Chavez, editör, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016), İyi Olan Kazansın (2012), Terabithia Köprüsü (2007), The X-Files: İnanmak İstiyorum (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Editorial Department    
2016 Aksiyon Editorial Department 7.1 238,878

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,254

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 169,626

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 151,511

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Editorial Department 4.4 23,554

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 78,001

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 54,353

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Editorial Department 5.9 79,522

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 94,974

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Editorial Department 7.2 114,320
2006 Macera Editorial Department 5.6 6,699

Küçük Manhattan
2005 Komedi Editorial Department 7.6 18,881

Kirli Dans 2
2004 Romantik Editorial Department 6.0 22,493

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 30,374

Kapan
2002 Suç Çeşitli 6.2 19,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017