Giriş Kayıt
Ryan Chavez

Ryan Chavez


Editör, Görsel Efekt

Ryan Chavez, editör, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016), İyi Olan Kazansın (2012), Terabithia Köprüsü (2007), The X-Files: İnanmak İstiyorum (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Editorial Department    
2016 Aksiyon Editorial Department 7.1 247,766

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 538,232

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 170,704

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 152,627

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Editorial Department 4.4 23,554

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 78,394

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 54,683

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Editorial Department 5.9 79,875

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 95,606

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Editorial Department 7.2 115,544
2006 Macera Editorial Department 5.6 6,699

Küçük Manhattan
2005 Komedi Editorial Department 7.6 19,288

Kirli Dans 2
2004 Romantik Editorial Department 6.0 22,687

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 30,601

Kapan
2002 Suç Çeşitli 6.2 19,805
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017