Giriş Kayıt
Pete Ballard

Pete Ballard


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Pete Ballard, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı 4.2 414

Bebek Mavisi
2008 Dram Yapımcı 5.3 143
2008 Suç Yapımcı 5.9 298

Ölülerin Dansı
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 10,294
2007 Korku Yapımcı 2.5 435
2007 Korku Yapımcı 6.1 18,459

Fetva
2006 Dram Yapımcı 4.1 397
2003 Dram Yapımcı 5.7 31
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017