Giriş Kayıt
Pete Ballard

Pete Ballard


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Pete Ballard, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapımcı 4.2 414

Bebek Mavisi
2008 Dram Yapımcı 5.3 143
2008 Suç Yapımcı 5.9 298

Ölülerin Dansı
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 10,294
2007 Korku Yapımcı 2.5 435
2007 Korku Yapımcı 6.1 18,798

Fetva
2006 Dram Yapımcı 4.1 397
2003 Dram Yapımcı 5.7 31
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018