Giriş Kayıt
Chad Cole

Chad Cole


Yapımcı

Chad Cole, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Yapımcı    

İşkence
2010 Korku Yapımcı 5.5 5,908

Ölüm Zinciri
2009 Korku Yapımcı 4.1 4,181
2008 Korku Yapımcı 3.9 167

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Çeşitli 6.2 73,334

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Yapımcı 4.6 7,408

Testere 3
2006 Korku Çeşitli 6.2 152,736

Testere 2
2005 Korku Çeşitli 6.6 201,520

Testere
2004 Korku Çeşitli 7.7 323,748

Aşk için Değer
2003 Komedi Çeşitli 5.1 6,002
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017