Giriş Kayıt
Chad Cole

Chad Cole


Yapımcı

Chad Cole, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Yapımcı    

İşkence
2010 Korku Yapımcı 5.5 5,908

Ölüm Zinciri
2009 Korku Yapımcı 4.1 4,181
2008 Korku Yapımcı 3.9 167

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Çeşitli 6.2 75,640

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Yapımcı 4.6 7,408

Testere 3
2006 Korku Çeşitli 6.2 159,478

Testere 2
2005 Korku Çeşitli 6.6 209,359

Testere
2004 Korku Çeşitli 7.6 336,594

Aşk için Değer
2003 Komedi Çeşitli 5.2 7,210
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018