Giriş Kayıt
Richard Miller

Richard Miller


Sesler

Richard Miller, sesler. Aşk Manzaraları (2006), Pantani: The Accidental Death of a Cyclist (2014), Ruddy Hell! It's Harry and Paul (2007), AfterDeath (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Miller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 8.8 38,736
2016 Gerilim Sesler 5.2 561
2016 Korku Sesler 5.2 6,049
2015 Korku Sesler 4.0 1,071
2014 Komedi Sesler 5.8 173
2014 Gerilim Sesler 4.6 313
2014 Belgesel Sesler 7.0 1,355
2014 Macera Sesler    
2013 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 6.2 266
2012 Dram Sesler 7.9 148
2011 Dram Sesler 7.2 10,504
2011 Komedi Sesler 8.0 5,858
2010 Komedi Sesler 8.0 1,462
2008 Macera Sesler    
2007 Komedi Sesler 6.9 702

Aşk Manzaraları
2006 Komedi Sesler 6.1 4,531
2006 Dram Sesler    
2002 Belgesel Sesler 6.8 45
2002 Komedi Sesler 8.7 89,552
1964 Belgesel Sesler 8.8 687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017