Giriş Kayıt
Takeshi Okubo

Takeshi Okubo


Kameraman

Takeshi Okubo, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Takeshi Ôkubo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 4.6 19
2010 Dram Kameraman 5.6 7

Taktikler Savaşı
2006 Aksiyon Kameraman 6.8 3,338

Son Görev
2005 Savaş Kameraman 6.6 1,600
2005 Aksiyon Kameraman 6.3 4,604
2003 Aksiyon Kameraman 5.3 62
1999 Dram Kameraman 7.1 137

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Kameraman 6.6 43,377
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018