Giriş Kayıt
Takeshi Okubo

Takeshi Okubo


Kameraman

Takeshi Okubo, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Takeshi Ôkubo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 4.6 19
2010 Dram Kameraman 5.6 7

Taktikler Savaşı
2006 Aksiyon Kameraman 6.8 3,338

Son Görev
2005 Savaş Kameraman 6.6 1,600
2005 Aksiyon Kameraman 6.3 4,604
2003 Aksiyon Kameraman 5.3 62
1999 Dram Kameraman 7.1 137

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Kameraman 6.6 40,470
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017