Giriş Kayıt
Eric Stolberg

Eric Stolberg


Sesler, Yapımcı

Eric Stolberg, sesler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 7.7 96

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Sesler 6.3 140,976
2010 Dram Sesler    
2010 Belgesel Sesler 8.4 59
2010 Belgesel Yapımcı 7.2 274

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Sesler 8.4 20,035
2007 Dram Sesler 4.7 1,537
2006 Kısa Metraj Sesler 7.2 434
2004 Animasyon Sesler 5.8 1,253

Köy
2004 Dram Sesler 6.5 202,341
2003 Dram Sesler 4.6 269

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 36,888

Halka
2002 Korku Sesler 7.1 264,804
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017