Giriş Kayıt
Paul Mounsey

Paul Mounsey (58)


Müzisyen, Müzisyen

Paul Mounsey, 15 Nisan 1959 Scotland, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen. Dope (2015), (2013) Doğal Kahramanlar (2013), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), (2013) Turbo (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1959
Doğum Yeri: Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 58 Aksiyon Müzik    
2017 58 Aksiyon Müzik 7.6 321,736

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 58 Aksiyon Müzik 6.7 155,437

Halka 3
2017 58 Dram Müzik 4.5 26,366

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 57 Aksiyon Müzik 6.1 94,407
2016 57 Belgesel Müzik    
2016 57 Animasyon Müzik 7.1 96,743
2015 56 Macera Müzik 5.8 50,254

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 56 Macera Müzik 6.3 60,863

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 56 Aksiyon Müzik 7.4 544,161
2015 56 Komedi Müzik 7.3 70,275

6 Süper Kahraman
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 323,560

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 245,362
2014 55 Animasyon Müzik 6.3 65,021

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 55 Animasyon Müzik 6.8 52,758
2013 54 Animasyon Müzik 6.5 68,077

Doğal Kahramanlar
2013 54 Animasyon Müzik 6.7 90,857

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 54 Macera Müzik 6.3 184,246

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 53 Animasyon Müzik 6.6 159,675

Loraks
2012 53 Animasyon Müzik 6.4 83,685

Neşeli Ayaklar 2
2011 52 Animasyon Müzik 5.9 34,854
2011 52 Animasyon Müzik 7.3 204,777
2011 52 Animasyon Müzik 6.9 178,153

Marslılar, Annem ve Ben
2011 52 Animasyon Müzik 5.4 18,510
2011 52 Belgesel Müzik    

Gece ve Gündüz
2010 51 Aksiyon Müzik 6.3 158,587

Dürüst Oyun
2010 51 Biyografi Müzik 6.8 41,065

Yeşil Bölge
2010 51 Aksiyon Müzik 6.8 116,636

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 51 Animasyon Müzik 8.1 542,841

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 50 Animasyon Müzik 7.0 183,913
2008 49 Animasyon Müzik 6.9 159,693

Horton
2008 49 Animasyon Müzik 6.8 113,792
2005 Komedi Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017