Giriş Kayıt
Paul Mounsey

Paul Mounsey (58)


Müzisyen, Müzisyen

Paul Mounsey, 15 Nisan 1959 Scotland, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen. Dope (2015), (2017) Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı (2017), (2013) Doğal Kahramanlar (2013), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1959
Doğum Yeri: Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Aksiyon Müzik 7.9 211,853

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 58 Aksiyon Müzik 7.0 89,719

Halka 3
2017 58 Dram Müzik 4.5 22,350

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 57 Aksiyon Müzik 6.1 85,262
2016 57 Belgesel Müzik    
2016 57 Animasyon Müzik 7.2 92,604
2015 56 Macera Müzik 5.8 48,737

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 56 Macera Müzik 6.3 58,712

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 56 Aksiyon Müzik 7.4 527,363
2015 56 Komedi Müzik 7.3 68,023

6 Süper Kahraman
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 314,450

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 55 Animasyon Müzik 7.9 240,444
2014 55 Animasyon Müzik 6.4 63,770

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 55 Animasyon Müzik 6.9 51,836
2013 54 Animasyon Müzik 6.5 66,848

Doğal Kahramanlar
2013 54 Animasyon Müzik 6.7 89,920

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 54 Macera Müzik 6.3 182,589

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 53 Animasyon Müzik 6.6 156,623

Loraks
2012 53 Animasyon Müzik 6.5 82,600

Neşeli Ayaklar 2
2011 52 Animasyon Müzik 5.9 34,380
2011 52 Animasyon Müzik 7.3 200,234
2011 52 Animasyon Müzik 6.9 175,522

Marslılar, Annem ve Ben
2011 52 Animasyon Müzik 5.4 17,773
2011 52 Belgesel Müzik    

Gece ve Gündüz
2010 51 Aksiyon Müzik 6.3 156,398

Dürüst Oyun
2010 51 Biyografi Müzik 6.8 40,475

Yeşil Bölge
2010 51 Aksiyon Müzik 6.8 115,336

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 51 Animasyon Müzik 8.1 531,045

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 50 Animasyon Müzik 7.0 180,280
2008 49 Animasyon Müzik 6.9 156,709

Horton
2008 49 Animasyon Müzik 6.8 112,174
2005 Komedi Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017