Giriş Kayıt
Paul Mounsey

Paul Mounsey (59)


Müzisyen, Müzisyen

Paul Mounsey, 15 Nisan 1959 Scotland, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen. Dope (2015), (2017) Jumanji: Vahşi Orman (2017), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), (2013) Doğal Kahramanlar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1959
Doğum Yeri: Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 58 Aksiyon Müzik 7.0 161,713
2017 58 Animasyon Müzik 6.7 25,952
2017 58 Aksiyon Müzik 7.5 410,809

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 58 Aksiyon Müzik 6.6 194,517

Halka 3
2017 58 Dram Müzik 4.5 29,639

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 57 Aksiyon Müzik 6.1 103,061
2016 57 Belgesel Müzik    
2016 57 Animasyon Müzik 7.1 102,989
2015 56 Macera Müzik 5.8 52,516

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 56 Macera Müzik 6.3 64,391

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 56 Aksiyon Müzik 7.4 583,417
2015 56 Komedi Müzik 7.2 73,083

6 Süper Kahraman
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 337,506

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 252,943
2014 55 Animasyon Müzik 6.3 67,145

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 55 Animasyon Müzik 6.8 54,327
2013 54 Animasyon Müzik 6.5 70,107

Doğal Kahramanlar
2013 54 Animasyon Müzik 6.7 92,419

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 54 Macera Müzik 6.3 187,153

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 53 Animasyon Müzik 6.6 164,160

Loraks
2012 53 Animasyon Müzik 6.4 85,790

Neşeli Ayaklar 2
2011 52 Animasyon Müzik 5.9 36,332
2011 52 Animasyon Müzik 7.3 211,644
2011 52 Animasyon Müzik 6.9 182,106

Marslılar, Annem ve Ben
2011 52 Animasyon Müzik 5.4 18,881
2011 52 Belgesel Müzik    

Gece ve Gündüz
2010 51 Aksiyon Müzik 6.3 161,763

Dürüst Oyun
2010 51 Biyografi Müzik 6.8 41,799

Yeşil Bölge
2010 51 Aksiyon Müzik 6.8 118,777

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 51 Animasyon Müzik 8.1 566,308

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 50 Animasyon Müzik 7.0 189,528
2008 49 Animasyon Müzik 6.9 163,954

Horton
2008 49 Animasyon Müzik 6.8 116,294
2005 Komedi Müzik 8.3 2,496
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018