Giriş Kayıt
Paul Mounsey

Paul Mounsey (58)


Müzisyen, Müzisyen

Paul Mounsey, 15 Nisan 1959 Scotland, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen. Dope (2015), (2013) Doğal Kahramanlar (2013), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), (2013) Turbo (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1959
Doğum Yeri: Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Aksiyon Müzik 7.7 273,895

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 58 Aksiyon Müzik 6.8 121,785

Halka 3
2017 58 Dram Müzik 4.5 24,328

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 57 Aksiyon Müzik 6.1 89,963
2016 57 Belgesel Müzik    
2016 57 Animasyon Müzik 7.2 94,882
2015 56 Macera Müzik 5.8 49,531

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 56 Macera Müzik 6.3 59,700

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 56 Aksiyon Müzik 7.4 536,346
2015 56 Komedi Müzik 7.3 69,339

6 Süper Kahraman
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 319,429

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 55 Animasyon Müzik 7.8 243,067
2014 55 Animasyon Müzik 6.3 64,417

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 55 Animasyon Müzik 6.8 52,333
2013 54 Animasyon Müzik 6.5 67,530

Doğal Kahramanlar
2013 54 Animasyon Müzik 6.7 90,428

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 54 Macera Müzik 6.3 183,521

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 53 Animasyon Müzik 6.6 158,240

Loraks
2012 53 Animasyon Müzik 6.4 83,207

Neşeli Ayaklar 2
2011 52 Animasyon Müzik 5.9 34,854
2011 52 Animasyon Müzik 7.3 202,619
2011 52 Animasyon Müzik 6.9 176,881

Marslılar, Annem ve Ben
2011 52 Animasyon Müzik 5.4 18,510
2011 52 Belgesel Müzik    

Gece ve Gündüz
2010 51 Aksiyon Müzik 6.3 157,513

Dürüst Oyun
2010 51 Biyografi Müzik 6.8 40,665

Yeşil Bölge
2010 51 Aksiyon Müzik 6.8 116,016

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 51 Animasyon Müzik 8.1 537,124

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 50 Animasyon Müzik 7.0 182,227
2008 49 Animasyon Müzik 6.9 158,300

Horton
2008 49 Animasyon Müzik 6.8 112,989
2005 Komedi Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017