Giriş Kayıt
Tomás Jerábek

Tomás Jerábek


Oyuncu

Tomás Jerábek, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tomina
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 8.1 73
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 9
2015 Komedi Oyuncu 5.6 114
2015 Suç Oyuncu 6.5 174
2014 Komedi Oyuncu 6.5 79
2013 Dram Oyuncu 6.4 42

Gölgede
2012 Suç Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 4.9 94

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu 6.4 23,531
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018