Giriş Kayıt
Harry Brar

Harry Brar


Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Harry Brar, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 855
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 616
2016 Romantik Yapım Tasarımcısı 5.7 336
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 363
2016 Romantik Yapım Tasarımcısı    
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı    
2015 Aile Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Set Dekoratörü
Yapım Tasarımcısı
   
2015 Suç Set Dekoratörü 5.9 315

Hamileler Diyarı
2014 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
5.6 442
2014 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 4,813
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017