Giriş Kayıt
Harry Brar

Harry Brar


Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Harry Brar, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 855
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 616
2016 Romantik Yapım Tasarımcısı 5.7 336
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 363
2016 Romantik Yapım Tasarımcısı    
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı    
2015 Aile Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Set Dekoratörü
Yapım Tasarımcısı
   
2015 Suç Set Dekoratörü 5.9 315

Hamileler Diyarı
2014 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
5.6 442
2014 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 4,813
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017