Giriş Kayıt
Matt Olmstead

Matt Olmstead


Senarist, Yapımcı

Matt Olmstead, senarist, yapımcı. Chicago Polis Departmanı (2014), Breakout Kings (2011), NYPD Blue (1993), Chicago Med (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Senarist
Yapımcı
7.1 2,205
2016 Kısa Metraj Senarist 6.3 7
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,834
2015 Kısa Metraj Senarist 8.0 87

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.2 17,843
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 26,372
2012 Kısa Metraj Senarist 7.9 38
2011 Suç Yapımcı
Senarist
7.3 13,568

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı 8.0 14,139
2009 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 96,485

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 396,696
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.5 341
1993 Suç Senarist
Yapımcı
7.5 9,656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017