Giriş Kayıt
Matt Olmstead

Matt Olmstead


Senarist, Yapımcı

Matt Olmstead, senarist, yapımcı. Chicago Polis Departmanı (2014), Breakout Kings (2011), NYPD Blue (1993), Chicago Med (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı
Senarist
7.3 3,949
2018 Kısa Metraj Senarist 8.2 410
2017 Suç Senarist
Yapımcı
7.0 2,544
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 8,415
2015 Kısa Metraj Senarist 8.0 87

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.1 19,660
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 28,053
2012 Kısa Metraj Senarist 7.9 38
2011 Suç Yapımcı
Senarist
7.3 13,778

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı 8.0 14,139
2009 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 99,159

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 409,163
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.5 341
1993 Suç Senarist
Yapımcı
7.5 9,969
Dizi Altyazıları
Westworld (5,896) The Expanse (3,092) The 100 (2,795) La casa de papel (2,068) Colony (1,836) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,456) Genius (1,293) 12 Monkeys (1,161) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018