Giriş Kayıt
Anel E. Moreno

Anel E. Moreno


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Anel E. Moreno, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Anel Moreno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 9.2 1,134

Demir Yumruk
2016 Aksiyon 0 6.6 10,444
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 63

Bond 22
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 356,057
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Mızrakların Gücü
2005 Macera 0 6.9 4,383

Kuraldışı
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 53,115

Panama Terzisi
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 24,160
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,277
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017