Giriş Kayıt
Anel E. Moreno

Anel E. Moreno


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Anel E. Moreno, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Anel Moreno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Yumruk
2016 Aksiyon 0 6.6 9,001
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 63

Bond 22
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 347,826
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Mızrakların Gücü
2005 Macera 0 6.9 4,383

Kuraldışı
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 51,913

Panama Terzisi
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 24,160
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,060
Film Altyazıları
Kidnap (4,496) T2 Trainspotting (4,132) Beauty and the Beast (3,053) Contratiempo (1,612) The Fate of the Furious (1,563) Redivider (1,356) Dangal (1,226) The Boss Baby (1,113) The Great Wall (1,012) Get Out (871)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,014) Better Call Saul (6,219) American Gods (6,183) Lucifer (4,450) Twin Peaks (4,379) Into the Badlands (3,763) Supernatural (3,484) Gotham (3,219) 12 Monkeys (2,764) Fargo (2,649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017