Giriş Kayıt
Anel E. Moreno

Anel E. Moreno


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Anel E. Moreno, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Anel Moreno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 9.2 1,134

Demir Yumruk
2016 Aksiyon 0 6.6 11,557
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 63

Bond 22
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 362,415
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Mızrakların Gücü
2005 Macera 0 6.9 4,383

Kuraldışı
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 54,010

Panama Terzisi
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 25,287
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,441
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018