Giriş Kayıt
Anel E. Moreno

Anel E. Moreno


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Anel E. Moreno, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Anel Moreno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Yumruk
2016 Aksiyon 0 6.6 7,393
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 63

Bond 22
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 343,210
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Mızrakların Gücü
2005 Macera 0 6.9 4,383

Kuraldışı
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 51,331

Panama Terzisi
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 24,160
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 11,891
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017