Giriş Kayıt
Anel E. Moreno

Anel E. Moreno


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Anel E. Moreno, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Anel Moreno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 9.5 973

Demir Yumruk
2016 Aksiyon 0 6.6 10,179
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 63

Bond 22
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 354,340
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Mızrakların Gücü
2005 Macera 0 6.9 4,383

Kuraldışı
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 52,847

Panama Terzisi
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 24,160
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017