Giriş Kayıt
Joel Novoa

Joel Novoa


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapım Yöneticisi

Joel Novoa, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen, yapım yöneticisi. ID2: Shadwell Army (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 3.3 453
2016 Aksiyon Yönetmen 4.4 312
2016 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
   
2013 Gerilim Yönetmen 6.6 220
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 28
2006 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.5 45
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 485
2000 Dram Oyuncu
Yapım Yöneticisi
6.6 183
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017