Giriş Kayıt
Joel Novoa

Joel Novoa


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapım Yöneticisi

Joel Novoa, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen, yapım yöneticisi. ID2: Shadwell Army (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 3.3 453
2016 Aksiyon Yönetmen 4.6 134
2016 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
   
2013 Gerilim Yönetmen 6.6 220
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 28
2006 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.5 45
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 485
2000 Dram Oyuncu
Yapım Yöneticisi
6.6 183
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017