Giriş Kayıt
Eric Luhta

Eric Luhta


Animasyon

Eric Luhta, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Otel Transilvanya 2
2015 Animasyon Animasyon 6.7 73,764
2015 Aksiyon Animasyon 6.9 195,115

Radyatör Kasabasından Hikayeler
2013 Animasyon Animasyon 7.1 109
2012 Animasyon Animasyon 7.7 3,251
2011 Animasyon Animasyon 7.2 3,124
2010 Fantastik Animasyon 7.7 1,780

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Animasyon 7.0 167,566

Horton
2008 Animasyon Animasyon 6.8 113,356

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Animasyon 7.0 1,934
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017