Giriş Kayıt
Sheila Kerrigan

Sheila Kerrigan


Yapımcı, Oyuncu

Sheila Kerrigan, yapımcı, oyuncu. Gece Treni (2009), Stag Night (2008), (2009) Kan ve Kemik (2009), (2007) Who's Your Caddy? (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Treni
2009 Aksiyon Yapımcı 5.7 7,959

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Yapımcı 6.7 26,429
2008 Korku Yapımcı 4.9 2,607

Cinnet
2007 Korku Yapımcı 5.3 5,064
2007 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,824
2007 Komedi Yapımcı 2.0 13,886

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 270,098

Aşka Sor
2006 Dram Çeşitli 5.8 8,125
2006 Dram Oyuncu    

Arapsaçı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 12,458
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017