Giriş Kayıt
Emily Hirst

Emily Hirst (23)


Oyuncu

Emily Hirst, 09 Temmuz 1993 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Son Pişmanlık (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Emily Hurst
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 18 Aile Oyuncu    

Ölümcül Kaçış
2009 16 Dram Oyuncu    
2009 16 Aksiyon Oyuncu    
2007 14 Dram Oyuncu    
2007 14 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,044

Vahşi Bellek
2006 13 Dram Oyuncu 5.3 1,484
2006 13 Animasyon Oyuncu 7.8 39,547
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,211

Son Pişmanlık
2005 12 Dram Oyuncu 5.4 243

X-Men 2
2003 10 Aksiyon Oyuncu 7.5 421,496
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017