Giriş Kayıt
Emily Hirst

Emily Hirst (24)


Oyuncu

Emily Hirst, 09 Temmuz 1993 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Son Pişmanlık (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Emily Hurst
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 18 Aile Oyuncu    

Ölümcül Kaçış
2009 16 Dram Oyuncu    
2009 16 Aksiyon Oyuncu    
2007 14 Dram Oyuncu    
2007 14 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,044

Vahşi Bellek
2006 13 Dram Oyuncu 5.3 1,484

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 13 Animasyon Oyuncu 7.8 45,702
2006 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,486

Son Pişmanlık
2005 12 Dram Oyuncu 5.4 243

X-Men 2
2003 10 Aksiyon Oyuncu 7.5 455,863
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018