Giriş Kayıt
Greyston Holt

Greyston Holt (32)


Oyuncu

Greyston Holt, 30 Eylül 1985 Calgary, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu. Bitten (2014), All of My Heart (2015), Durham County (2007), See No Evil 2 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1985
Doğum Yeri: Calgary, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Greyston Stefancsik
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.0 1,191
2016 Oyuncu 6.4 191
2015 Komedi Oyuncu 6.9 1,365
2014 29 Dram Oyuncu 5.0 98
2014 29 Korku Oyuncu 4.8 4,479
2014 29 Tarihi Oyuncu 5.4 106
2014 Dram Oyuncu 7.1 12,967
2013 Dram Oyuncu    
2013 28 Aksiyon Oyuncu    
2013 28 Suç Oyuncu    
2012 27 Western Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 36,367

7 ölümcül Günah
2010 Dram Oyuncu 6.2 348
2008 23 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,449
2008 23 Komedi Oyuncu    
2008 23 Dram Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 21 Dram Oyuncu    
2004 19 Romantik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017