Giriş Kayıt
Susan Hayward

Susan Hayward


Makyaj

Susan Hayward, makyaj. Güzel ve Çirkin (2012), Zeka Pırıltısı (2008), Kabus (2003), Double Wedding (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Hayword
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 4,247
2016 Suç Makyaj 7.7 3,922
2015 Aksiyon Makyaj 7.2 15,800

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Makyaj 7.2 32,456
2011 Dram Makyaj    
2011 Suç Makyaj 6.8 1,018

Dayanışma
2010 Dram Makyaj    
2010 Komedi Makyaj 5.8 822
2010 Biyografi Makyaj    

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,026
2009 Komedi Makyaj 7.5 8,197

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Makyaj 7.0 14,794
2008 Komedi Makyaj 6.7 21,399

Prens Ve Ben
2004 Komedi Makyaj 5.9 34,710

Kabus
2003 Dram Makyaj 4.9 19,463
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018