Giriş Kayıt
Susan Hayward

Susan Hayward


Makyaj

Susan Hayward, makyaj. Güzel ve Çirkin (2012), Zeka Pırıltısı (2008), Kabus (2003), Repo! The Genetic Opera (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Hayword
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 3,887
2016 Suç Makyaj 7.8 3,521
2015 Aksiyon Makyaj 7.2 14,163

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Makyaj 7.2 31,726
2011 Dram Makyaj    
2011 Suç Makyaj 6.8 1,018

Dayanışma
2010 Dram Makyaj    
2010 Komedi Makyaj    
2010 Biyografi Makyaj    

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj    
2009 Komedi Makyaj 7.6 7,987

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Makyaj 7.0 14,794
2008 Komedi Makyaj 6.7 21,266

Prens Ve Ben
2004 Komedi Makyaj 5.9 33,920

Kabus
2003 Dram Makyaj 4.9 19,085
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017