Giriş Kayıt
Susan Hayward

Susan Hayward


Makyaj

Susan Hayward, makyaj. Güzel ve Çirkin (2012), Zeka Pırıltısı (2008), Kabus (2003), Double Wedding (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Hayword
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 3,968
2016 Suç Makyaj 7.8 3,578
2015 Aksiyon Makyaj 7.2 14,453

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Makyaj 7.2 31,822
2011 Dram Makyaj    
2011 Suç Makyaj 6.8 1,018

Dayanışma
2010 Dram Makyaj    
2010 Komedi Makyaj 5.8 822
2010 Biyografi Makyaj    

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj    
2009 Komedi Makyaj 7.5 8,046

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Makyaj 7.0 14,794
2008 Komedi Makyaj 6.7 21,399

Prens Ve Ben
2004 Komedi Makyaj 5.9 34,035

Kabus
2003 Dram Makyaj 4.9 19,175
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017