Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kevin Patrick Burke

Kevin Patrick Burke


Dublör, Oyuncu

Kevin Patrick Burke, dublör, oyuncu. Whiplash (2014), Kavanoz Kafa (2005), Burada Olan Burada Kalır (2008), J. Edgar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Burke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Dublör 8.5 443,623
2013 Aksiyon Dublör 6.0 10,651

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,042
2011 Biyografi Dublör 6.6 105,580
2009 Aksiyon Dublör    

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Dublör 6.5 57,644

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 343,826

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 144,060

Lise Ateşi
2008 Komedi Dublör 6.3 14,070

Geri Dönüşler
2007 Komedi Oyuncu 4.2 10,103

Kavanoz Kafa
2005 Dram Dublör 7.1 147,072
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017