Giriş Kayıt
Kevin Patrick Burke

Kevin Patrick Burke


Dublör, Oyuncu

Kevin Patrick Burke, dublör, oyuncu. Whiplash (2014), Kavanoz Kafa (2005), Burada Olan Burada Kalır (2008), J. Edgar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Burke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Dublör 8.5 465,146
2013 Aksiyon Dublör 6.0 10,651

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,127
2011 Biyografi Dublör 6.6 106,554
2009 Aksiyon Dublör    

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Dublör 6.5 58,200

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 348,057

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 145,458

Lise Ateşi
2008 Komedi Dublör 6.3 14,070

Geri Dönüşler
2007 Komedi Oyuncu 4.2 10,103

Kavanoz Kafa
2005 Dram Dublör 7.0 148,653
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017