Giriş Kayıt
Kevin Patrick Burke

Kevin Patrick Burke


Dublör, Oyuncu

Kevin Patrick Burke, dublör, oyuncu. Whiplash (2014), Kavanoz Kafa (2005), Burada Olan Burada Kalır (2008), J. Edgar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Burke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Dublör 8.5 495,377
2013 Aksiyon Dublör 6.0 10,651

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,443
2011 Biyografi Dublör 6.6 108,358
2009 Aksiyon Dublör    

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Dublör 6.5 59,296

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 356,266

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 148,226

Lise Ateşi
2008 Komedi Dublör 6.3 14,070

Geri Dönüşler
2007 Komedi Oyuncu 4.2 10,103

Kavanoz Kafa
2005 Dram Dublör 7.0 151,463
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017