Giriş Kayıt
Ben Pritchard

Ben Pritchard


Kameraman, Müzisyen, Yapımcı

Ben Pritchard, kameraman, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Benjamin Pritchard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Müzik 7.3 7,618

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Kameraman 7.5 21,483

Karanlık
2005 Korku Kameraman 5.4 9,287
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Kameraman 6.8 24,288

Erkek Erkeğe
2005 Dram Kameraman 6.6 1,778
2002 Komedi Kameraman 6.2 1,307
2001 Dram Çeşitli 7.1 758
1996 Suç Kameraman 7.3 1,702
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017