Giriş Kayıt
Ben Pritchard

Ben Pritchard


Kameraman, Müzisyen, Yapımcı

Ben Pritchard, kameraman, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Benjamin Pritchard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Müzik 7.3 7,618

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Kameraman 7.5 21,450

Karanlık
2005 Korku Kameraman 5.4 9,287
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Kameraman 6.8 24,130

Erkek Erkeğe
2005 Dram Kameraman 6.6 1,778
2002 Komedi Kameraman 6.2 1,307
2001 Dram Çeşitli 7.1 758
1996 Suç Kameraman 7.3 1,645
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017