Giriş Kayıt
Maria Peszek

Maria Peszek (43)


Oyuncu

Maria Peszek, 09 Eylül 1973 Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu. Jez Jerzy (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1973
Doğum Yeri: Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 38 Animasyon Oyuncu 4.6 329
2008 35 Dram Oyuncu 4.8 43
2003 30 Dram Oyuncu 6.3 110
2002 Macera Oyuncu    

Tedavi
2002 29 Dram Oyuncu 6.7 823

Schindler'in Listesi
1993 20 Biyografi Oyuncu 8.9 909,502
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017