Giriş Kayıt
Rob Lycar

Rob Lycar (43)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Rob Lycar, 26 Kasım 1974 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. Ölümcül Tuzak (2008), 1922 (2017), Stan Helsing (2009), Dışarıda ve Tehlikede (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1974
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Dick Slinger
Takma İsmi: Licker
Burcu: Yay
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2017 43 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 18,359
2016 Gizem Yapım Yöneticisi 7.0 319
2016 42 Yapım Yöneticisi    
2009 35 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.6 10,203
2009 35 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Ölümcül Tuzak
2008 34 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 365,744
2008 34 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Dışarıda ve Tehlikede
2008 34 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 5,425
2008 34 Biyografi Yapım Yöneticisi    
2008 34 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 1,123

Ateş Çemberi
2006 32 Aksiyon Yapımcı 3.1 201

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2005 31 Suç Çeşitli 5.5 164
2005 31 Suç Çeşitli    
2005 31 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 263
2005 Dram Çeşitli    

Öldüren Buluş
2004 30 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 1,387
2004 30 Korku Çeşitli    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018