Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sükût
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 49,261

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 323,357

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 293,998

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 187,592

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 411,814

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 661,705

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 516,992

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 542,441

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,715

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 400,551

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 190,865

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,045,664

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 382,476
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 338,388

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 556,717
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 935,468

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 335,775

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 297,114

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 526,348
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 342,388

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 351,385

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 737,784

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 385,365
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,048

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 193,521

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 270,447

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 417,303

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 56,728

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 558,078

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 415,131

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 350,438
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 69,959
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,500

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 860,999

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 320,100
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017