Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sükût
2016 Macera Görsel Efekt 7.2 75,136

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 423,793

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 419,334

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 210,135

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 499,864

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 739,712

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 583,417

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 599,005

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,897

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 425,784

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 200,394

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,106,325

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 398,767
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 353,189

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 600,688
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 987,496

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 351,339

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 308,734

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 542,962
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 368,932

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 370,782

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 793,954

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 416,818
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,364

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 206,279

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 283,668

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 450,387

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 60,581

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 602,093

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 449,153

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 367,281
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 71,778
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 58,891

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 916,675

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 334,728
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018