Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sükût
2016 Macera Görsel Efekt 7.2 65,315

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 377,172

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 364,148

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 200,362

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 453,616

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 697,957

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 546,611

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 567,530

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 215,165

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 410,936

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 196,303

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,073,261

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 391,201
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,680

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 577,343
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 962,871

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 345,672

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 303,731

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 535,423
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 354,103

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 361,490

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 763,008

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 401,328
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,852

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 200,808

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 277,599

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 434,136

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,995

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 575,843

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 432,397

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 359,533
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 70,906
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,764

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 894,250

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 328,236
Film Altyazıları
The Foreigner (7,315) The Mountain Between Us (5,190) Flatliners (4,826) Stronger (3,434) Beyond Skyline (3,255) Dunkirk (3,219) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,950) It (1,669) Victoria & Abdul (1,431)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017