Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sükût
2016 Dram Görsel Efekt 7.4 33,928

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 256,473

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 251,379

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 180,219

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 396,933

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 646,515

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 507,137

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 533,725

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 207,912

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 396,627

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 189,192

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,036,804

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 379,345
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 335,973

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 549,836
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 926,123

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 333,295

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 294,778

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 523,107
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 338,546

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 347,900

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 729,617

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 380,416
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,499

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 188,544

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 267,985

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 412,146

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 55,325

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 550,815

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 409,798

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 346,996
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 69,535
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,070

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 850,224

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 316,827
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017