Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sükût
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 43,932

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 305,073

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 278,622

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 183,947

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 404,296

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 654,506

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 512,016

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 537,975

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,901

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 398,671

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 190,091

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,041,180

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 380,971
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 337,269

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 553,235
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 930,875

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 334,669

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 295,908

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 524,796
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 340,270

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 349,668

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 733,543

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 383,059
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,819

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 191,261

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 269,217

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 414,898

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 55,833

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 554,413

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 412,612

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 348,797
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 69,748
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,286

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 855,096

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 318,369
Film Altyazıları
Gold (7,035) Rings (3,735) Logan (2,968) Get Out (2,275) La La Land (2,038) Split (1,822) The Age of Shadows (1,784) Zashchitniki (1,638) The Great Wall (1,479) Office Christmas Party (1,389)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,744) The Blacklist (4,053) The Expanse (3,261) Better Call Saul (2,100) The Last Kingdom (1,989) Game of Thrones (1,605) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,588) Doctor Who (1,583) Vikings (1,573) Supernatural (1,569)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017