Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 203,717

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,197

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 387,502

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 638,413

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 501,122

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 528,647

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,935

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 394,316

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 188,174

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,031,730

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 377,476
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 334,667

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 545,982
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 920,497

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 331,911

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 293,648

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 521,219
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 336,972

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 345,984

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 724,792

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 377,205
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 110,203

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 187,157

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 266,609

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 408,936

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 54,533

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 547,109

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 406,387

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 345,008
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 69,317
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 55,820

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 844,363

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 315,410
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,310) John Wick: Chapter 2 (8,168) Doctor Strange (4,561) Allied (3,971) Moana (2,715) Forushande (2,486) Arrival (2,361) Split (2,353) Lion (1,979) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,111) The Flash (4,265) Vikings (3,673) Supernatural (2,986) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,163) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,598) The Vampire Diaries (1,478)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017