Giriş Kayıt
Giles Hancock

Giles Hancock


Görsel Efekt

Giles Hancock, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sükût
2016 Macera Görsel Efekt 7.2 62,985

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 369,442

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 352,579

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 198,287

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 445,481

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 690,594

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 539,938

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 561,821

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,169

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 408,957

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 195,326

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,066,682

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 389,495
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 346,295

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 572,961
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 957,087

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 344,205

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 302,484

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,804
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 351,344

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,144

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 359,589

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 757,783

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 398,168
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,485

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 199,560

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 276,221

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 430,774

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 58,919

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 572,040

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 428,859

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 357,742
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 70,725
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,534

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 888,686

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 326,734
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017