Giriş Kayıt
Ziah Sarah Fogel

Ziah Sarah Fogel


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Ziah Sarah Fogel, görsel efekt, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Gol
2013 Animasyon Kameraman 6.6 7,091

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 224,665

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 233,386
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 1,162

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 802,246

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 517,823

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.1 292,656
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.7 7,871

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt 8.0 522,140

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 774,255
2003 Animasyon Çeşitli 7.1 9,714
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017