Giriş Kayıt
Ziah Sarah Fogel

Ziah Sarah Fogel


Görsel Efekt, Kameraman, Animasyon

Ziah Sarah Fogel, görsel efekt, kameraman, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Gol
2013 Animasyon Kameraman 6.6 7,091

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 223,163

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 231,200
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 1,162

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 792,586

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 512,640

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.1 290,021
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.7 7,871

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt 8.0 517,239

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 765,440
2003 Animasyon Çeşitli 7.1 9,714
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017