Giriş Kayıt
Ziah Sarah Fogel

Ziah Sarah Fogel


Görsel Efekt, Kameraman, Animasyon

Ziah Sarah Fogel, görsel efekt, kameraman, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Gol
2013 Animasyon Kameraman 6.6 7,091

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 225,655

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 234,883
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 1,162

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 808,821

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 521,399

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.1 294,998
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.7 7,871

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt 8.0 526,447

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 780,050
2003 Animasyon Çeşitli 7.1 9,714
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017