Giriş Kayıt
Ziah Sarah Fogel

Ziah Sarah Fogel


Görsel Efekt, Kameraman, Animasyon

Ziah Sarah Fogel, görsel efekt, kameraman, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Gol
2013 Animasyon Kameraman 6.6 7,091

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 231,298

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 241,924
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 1,162

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 852,776

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 542,363

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.1 305,879
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.7 7,871

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt 8.0 557,478

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 818,998
2003 Animasyon Çeşitli 7.1 9,714
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018