Giriş Kayıt
Shilo Frontierro

Shilo Frontierro (42)


Sanat Bölümü, Oyuncu

Shilo Frontierro, 01 Mart 1975 Gloucester, Massachusetts, ABD doğumlu sanat bölümü, oyuncu. (2007) 23 Numara (2007), (2005) Benim Adım Earl (2005), (2006) Küçük Adam (2006), (2007) Beden Öğretmeni Bay Woodcock (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1975
Doğum Yeri: Gloucester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Shilo Andrew Frontierro
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şantaj
2008 33 Suç Çeşitli 6.1 33,589

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Çeşitli 5.1 31,286

23 Numara
2007 32 Gizem Çeşitli 6.4 169,760
2007 Dram Çeşitli    
2006 31 Dram Çeşitli 7.0 38,713

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 31 Komedi Çeşitli 5.9 26,238

My Friend Flicka
2006 31 Macera Çeşitli 6.2 6,204

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Çeşitli 6.0 69,274

Küçük Adam
2006 31 Komedi Çeşitli 4.3 41,011
2006 Dram Çeşitli 7.6 17,991
2006 Aksiyon Çeşitli 7.2 481

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 30 Komedi Çeşitli 6.1 114,326

Benim Adım Earl
2005 Komedi Çeşitli 7.8 85,445

Bay ve Bayan Smith
2005 30 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
Çeşitli
6.5 366,447

Lanet
2005 30 Komedi Çeşitli 5.0 26,737

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Çeşitli 7.5 96,872
2004 Dram Çeşitli 7.6 20,325

Hollywood Polisleri
2003 28 Aksiyon Çeşitli 5.3 31,980
2003 Game-Show Çeşitli 5.5 15,959

Soprano Ailesi
1999 Suç Çeşitli 9.2 205,148
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017