Giriş Kayıt
Shilo Frontierro

Shilo Frontierro (42)


Sanat Bölümü, Oyuncu

Shilo Frontierro, 01 Mart 1975 Gloucester, Massachusetts, ABD doğumlu sanat bölümü, oyuncu. (2007) 23 Numara (2007), (2005) Benim Adım Earl (2005), (2006) Küçük Adam (2006), (2007) Beden Öğretmeni Bay Woodcock (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1975
Doğum Yeri: Gloucester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Shilo Andrew Frontierro
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şantaj
2008 33 Suç Çeşitli 6.1 34,202

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Çeşitli 5.1 32,077

23 Numara
2007 32 Gizem Çeşitli 6.4 172,946
2007 Dram Çeşitli    
2006 31 Dram Çeşitli 7.0 38,916

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 31 Komedi Çeşitli 5.9 27,086

My Friend Flicka
2006 31 Macera Çeşitli 6.2 6,204

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Çeşitli 6.0 70,197

Küçük Adam
2006 31 Komedi Çeşitli 4.3 42,028
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,212
2006 Aksiyon Çeşitli 7.2 481

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 30 Komedi Çeşitli 6.1 116,521

Benim Adım Earl
2005 Komedi Çeşitli 7.8 86,822

Bay ve Bayan Smith
2005 30 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
Çeşitli
6.5 376,101

Lanet
2005 30 Komedi Çeşitli 5.0 27,225

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Çeşitli 7.5 98,857
2004 Dram Çeşitli 7.6 20,800

Hollywood Polisleri
2003 28 Aksiyon Çeşitli 5.3 31,980
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,113

Soprano Ailesi
1999 Suç Çeşitli 9.2 213,102
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017