Giriş Kayıt
Shilo Frontierro

Shilo Frontierro (42)


Sanat Bölümü, Oyuncu

Shilo Frontierro, 01 Mart 1975 Gloucester, Massachusetts, ABD doğumlu sanat bölümü, oyuncu. (2007) 23 Numara (2007), (2005) Benim Adım Earl (2005), (2006) Küçük Adam (2006), (2007) Beden Öğretmeni Bay Woodcock (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1975
Doğum Yeri: Gloucester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Shilo Andrew Frontierro
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şantaj
2008 33 Suç Çeşitli 6.1 34,551

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 32 Komedi Çeşitli 5.1 32,128

23 Numara
2007 32 Gizem Çeşitli 6.4 175,323
2007 Dram Çeşitli    
2006 31 Dram Çeşitli 7.0 39,182

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 31 Komedi Çeşitli 5.9 27,088

My Friend Flicka
2006 31 Macera Çeşitli 6.2 6,502

Dünya Ticaret Merkezi
2006 31 Dram Çeşitli 6.0 71,025

Küçük Adam
2006 31 Komedi Çeşitli 4.3 42,703
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,381
2006 Aksiyon Çeşitli 7.2 481

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 30 Komedi Çeşitli 6.1 118,086

Benim Adım Earl
2005 Komedi Çeşitli 7.8 87,549

Bay ve Bayan Smith
2005 30 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
Çeşitli
6.5 382,821

Lanet
2005 30 Komedi Çeşitli 5.0 27,539

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Çeşitli 7.5 100,187
2004 Dram Çeşitli 7.6 21,029

Hollywood Polisleri
2003 28 Aksiyon Çeşitli 5.3 32,583
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,203

Soprano Ailesi
1999 Suç Çeşitli 9.2 218,777
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,220) Mr. Robot (6,467) Game of Thrones (3,409) Shameless (2,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,645) Peaky Blinders (2,183) The Big Bang Theory (1,916) Manhunt: Unabomber (1,911) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017