Giriş Kayıt
Swanand Kirkire

Swanand Kirkire


Müzisyen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Swanand Kirkire, müzisyen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. PK (2014), Kai po che! (2013), Gulaal (2009), Johnny Gaddaar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.4 30
2017 Komedi Oyuncu 6.2 5,755
2015 Dram Müzik 7.6 2,473
2015 Komedi Müzik 7.0 4,453
2015 Komedi 6.9 5,253
2015 Komedi Oyuncu 5.3 35
2014 Komedi Müzik 8.2 113,431
2014 Gerilim Müzik 5.5 1,648
2014 Komedi Müzik 5.6 3,120
2014 Dram Oyuncu 5.6 611
2013 Gerilim Müzik 7.6 39
2013 Dram Müzik 7.7 19,824
2012 Animasyon Müzik 6.4 115
2012 Komedi Müzik 5.5 6,026
2012 Suç Müzik 6.5 3,972
2012 Dram Müzik 5.1 412
2011 Dram Müzik    
2011 Dram Müzik 6.6 21
2011 Aksiyon Müzik 6.7 10,583
2011 Suç Senarist 7.5 3,753
2010 Suç Senarist 5.2 1,554
2010 Aksiyon Müzik 7.1 11,125
2010 Suç Müzik 7.1 896
2010 Komedi Senarist 7.5 8,686
2009 Komedi Müzik 7.2 7,430

3 Aptal
2009 Komedi Müzik 8.4 254,523
2009 Müzik 7.3 1,307
2009 Suç Müzik 8.1 9,129
2008 Komedi Müzik 6.9 2,587
2007 Dram Oyuncu
Müzik
6.5 426
2007 Dram Müzik 5.4 1,848
2007 Suç Müzik 8.0 7,472
2007 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Müzik
6.2 2,693
2006 Komedi Müzik 8.1 28,850
2005 Aksiyon Müzik 7.8 1,440
2003 Dram Senarist
Yönetmen Asistanı
7.1 1,455
2003 Dram Müzik
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.0 3,984
2003 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.9 391
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017