Giriş Kayıt
Shawn Roberts

Shawn Roberts (43)


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Shawn Roberts, 05 Ağustos 1973 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu. Gothika (2003), Hep Seni Aradım (2004), Ormanın Esrarı (2006), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolda
2012 39 Macera Casting 6.1 35,232

Fabrika
2012 39 Suç Casting 5.8 8,480
2011 38 Dram Casting 5.6 67,689

Benim Hikayem
2010 37 Dram Casting 7.3 21,258
2010 37 Dram Casting    
2010 Komedi Casting 8.4 41,678

Evdeki Düşman
2009 36 Korku Casting 7.0 155,125
2009 36 Komedi Casting    
2008 35 Dram Casting    
2008 35 Komedi Casting    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 35 Korku Casting    
2007 Aksiyon Casting 7.7 1,166

Sır
2007 34 Dram Casting 6.4 3,131
2007 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 603
2007 Aksiyon Casting 4.5 590

Duygusal Hesaplar
2007 34 Dram Casting 6.1 1,128

300 Spartalı
2006 33 Aksiyon Casting 7.7 642,017

Ormanın Esrarı
2006 33 Korku Casting 5.7 9,337
2006 33 Dram Casting    
2006 33 Dram Casting 4.2 1,793

Hayatımın Maçı
2005 32 Dram Casting 7.5 23,567

Fidye
2005 32 Komedi Casting 4.1 3,255

Hep Seni Aradım
2004 31 Dram Casting 7.0 46,928
2003 30 Gerilim Casting 5.8 93,511

Zaman Ötesi
2003 30 Aksiyon Casting 5.6 54,749
2003 30 Komedi Casting 5.8 485
2003 30 Suç Casting 6.5 5,785
2002 Dram Casting 5.7 737

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 29 Aksiyon Casting 5.5 6,060

"Ölü Bölge"
2002 Dram Casting 7.5 7,439

Büyümenin Bedeli
2000 27 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017