Giriş Kayıt
Fiona Hutchison

Fiona Hutchison


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Fiona Hutchison, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mister Foe
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 11,037
2007 Dram Çeşitli 6.0 487

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 87,588
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 2,043
1983 Suç Sanat Bölümü 7.3 863
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,885) Allied (12,071) Moana (7,685) Lion (5,807) Arrival (4,013) Hacksaw Ridge (3,387) Nocturnal Animals (3,131) Assassin's Creed (2,869) Shut In (2,363) Underworld: Blood Wars (2,301)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,525) Taboo (8,719) The Expanse (7,710) Legion (6,197) Arrow (5,983) The Big Bang Theory (5,854) Vikings (4,808) The Blacklist (3,354) Suits (3,094) Sherlock (3,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017