Giriş Kayıt
Fiona Hutchison

Fiona Hutchison


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Fiona Hutchison, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mister Foe
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 11,037
2007 Dram Çeşitli 6.0 487

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 88,163
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 2,063
1983 Suç Sanat Bölümü 7.3 902
Film Altyazıları
Gold (7,853) Rings (3,980) Logan (3,341) Get Out (2,912) La La Land (2,250) The Age of Shadows (2,058) Split (2,025) Zashchitniki (1,823) The Great Wall (1,662) Office Christmas Party (1,525)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,381) The Blacklist (4,806) The Expanse (3,568) The Last Kingdom (2,468) Better Call Saul (2,303) Doctor Who (1,972) Game of Thrones (1,913) Vikings (1,894) Supernatural (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017