Giriş Kayıt
Fiona Hutchison

Fiona Hutchison


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Fiona Hutchison, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mister Foe
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 11,037
2007 Dram Çeşitli 6.0 487

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 87,898
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 2,048
1983 Suç Sanat Bölümü 7.3 893
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017