Giriş Kayıt
Fiona Hutchison

Fiona Hutchison


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Fiona Hutchison, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mister Foe
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 11,037
2007 Dram Çeşitli 6.0 487

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 91,507
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 2,133
1985 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,028
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018