Giriş Kayıt
Tammy Hui

Tammy Hui


Oyuncu

Tammy Hui, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 4,809
2014 Suç Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 394,909

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 450,019
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 69,419
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018