Giriş Kayıt
Tammy Hui

Tammy Hui


Oyuncu

Tammy Hui, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 5,078
2014 Suç Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 399,919

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 456,373
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 69,739
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018