Giriş Kayıt
Tammy Hui

Tammy Hui


Oyuncu

Tammy Hui, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 3,469
2014 Suç Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 382,683

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 422,552
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 67,689
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017