Giriş Kayıt
Tammy Hui

Tammy Hui


Oyuncu

Tammy Hui, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 3,127
2014 Suç Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 379,699

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 419,181
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 67,305
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017