Giriş Kayıt
Tammy Hui

Tammy Hui


Oyuncu

Tammy Hui, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 2,855
2014 Suç Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 377,440

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 416,817
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 67,027
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017