Giriş Kayıt
Tammy Hui

Tammy Hui


Oyuncu

Tammy Hui, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.0 4,545
2014 Suç Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 390,913

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 444,099
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

88 Dakika
2007 Suç Oyuncu 5.9 68,914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017