Giriş Kayıt
Georgi Raykov

Georgi Raykov


Kameraman

Georgi Raykov, kameraman. Korku Kapanı 5: Kanlı Parti (2012), The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner (2008), The Foreigner (2012), Sniper: Ghost Shooter (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: George Raikov | George Raykov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 4.7 359
2016 Aksiyon Kameraman 5.3 988
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 382
2014 Aksiyon Kameraman 5.5 3,540

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Kameraman 6.1 133,355
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,084

Korku Kapanı 5: Kanlı Parti
2012 Korku Kameraman 4.1 11,937
2012 Komedi Kameraman 6.9 1,236

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Kameraman 5.2 83,913
2011 Aksiyon Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 6.7 226

Venedik'te Dehşet
2008 Korku Kameraman 2.5 1,517

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 17,631

The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner
2008 Dram Kameraman 8.1 4,851
2007 Aile Kameraman 5.2 384
2007 Aksiyon Kameraman 6.3 143,378

Yarasalar Insan Hasatı
2007 Korku Kameraman    
2006 Aksiyon Kameraman    
2006 Dram Kameraman 5.1 7,048
2006 Dram Kameraman 7.0 171
2006 Macera Kameraman    

Adalet Savaşçısı
2006 Aksiyon Kameraman    
2005 Aksiyon Kameraman 5.7 3,130
2005 Aksiyon Kameraman 4.1 189

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Kameraman    
2005 Bilim-Kurgu Kameraman    
2005 Gerilim Kameraman    

Denizde Dehşet
2005 Korku Kameraman    

Kontrol
2004 Suç Kameraman 6.2 6,371

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Kameraman 5.0 4,068

Boa Pitona Karşı
2004 Aksiyon Kameraman    

İskelet Adam
2004 Aksiyon Kameraman    
2003 Kameraman    

Cehennemde
2003 Aksiyon Kameraman 6.2 15,612
2001 Aksiyon Kameraman 2.9 786
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017