Giriş Kayıt
Maja Giese

Maja Giese


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Maja Giese, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 7.1 67
2014 Macera Çeşitli 5.3 159
2014 Dram Yapımcı 6.8 606
2012 Komedi Yapımcı 4.6 262

Öldürme Eylemi
2012 Belgesel 8.2 24,715

Norveç'in Evlatları
2011 Dram Yapımcı 6.5 1,401
2006 Dram Çeşitli 6.1 281

Miras
2003 Dram Çeşitli 7.3 4,169
2003 Dram 5.7 435
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 79
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017