Giriş Kayıt
Maja Giese

Maja Giese


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Maja Giese, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.1 67
2014 Macera Çeşitli 5.3 159
2014 Dram Yapımcı 6.8 606
2012 Komedi Yapımcı 4.6 262

Öldürme Eylemi
2012 Belgesel 8.2 24,715

Norveç'in Evlatları
2011 Dram Yapımcı 6.5 1,401
2006 Dram Çeşitli 6.1 281

Miras
2003 Dram Çeşitli 7.3 4,169
2003 Dram 5.7 435
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 79
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017