Giriş Kayıt
Brian Roth

Brian Roth


Sesler, Müzisyen

Brian Roth, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Müzik 7.5 139
2011 Belgesel Sesler 8.2 1,566
2011 Belgesel Müzik 8.9 1,696
2009 Belgesel Sesler    
2008 Dram Müzik 5.2 619
2007 Animasyon Sesler 2.9 2,151
2007 Belgesel Sesler 9.1 2,911
2004 Komedi Müzik 8.3 5,374
2003 Animasyon Sesler 5.6 158
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017