Giriş Kayıt
Michael Schlicht

Michael Schlicht


Yapımcı

Michael Schlicht, yapımcı. Putevoy obkhodchik (2007), 72 metra (2004), Batalon (2015), (2013) Stalingrad (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 6.5 523
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 12,589
2011 Biyografi Yapımcı 6.6 1,916
2011 Komedi Yapımcı 3.1 793
2010 Dram Yapımcı 6.6 441
2007 Korku Yapımcı 4.3 722
2004 Dram Yapımcı 6.7 1,135
- Macera Yapımcı    
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017