Giriş Kayıt
Olivia Munn

Olivia Munn (37)


Oyuncu

Lisa Olivia Munn, 02 Temmuz 1980 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Striptiz Kulübü (2012), Bizi Kötüden Koru (2014), Çılgın Ofis Partisi (2016), The Babymakers (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Olivia Munn
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Munn
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.4 (33 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    

Lego Ninjago Filmi
2017 37 Animasyon Oyuncu 6.1 6,478

Çılgın Ofis Partisi
2016 36 Komedi Oyuncu 5.8 39,829
2016 36 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2016 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 302,314
2016 36 Komedi Oyuncu 4.7 52,256
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 41,447
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 281
2015 Müzik Oyuncu 7.5 2,921

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 54,798
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.6 622

Bizi Kötüden Koru
2014 34 Korku Oyuncu 6.2 59,310
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137
2012 32 Komedi Oyuncu 4.3 1,384

Striptiz Kulübü
2012 32 Komedi Oyuncu 6.1 116,549

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 88,611
2012 32 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2011 Talk-Show Oyuncu 5.5 590

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 31 Komedi Oyuncu 4.9 17,499
2011 Komedi Oyuncu 7.7 154,701
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,244
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901

Çılgın Bir Gece
2010 30 Komedi Oyuncu 6.3 136,321

Demir Adam 2
2010 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 577,343
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37
2010 30 Oyuncu 5.4 430
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 29 Komedi Oyuncu 6.5 10,828

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,171

Uslu Dur
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 36,624
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,171
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,557
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017