Giriş Kayıt
Olivia Munn

Olivia Munn (36)


Oyuncu

Lisa Olivia Munn, 03 Temmuz 1980 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Striptiz Kulübü (2012), Bizi Kötüden Koru (2014), Çılgın Ofis Partisi (2016), The Babymakers (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Olivia Munn
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Munn
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.3 (32 Oy)
  • Currently 186.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    

Çılgın Ofis Partisi
2016 36 Komedi Oyuncu 5.9 27,770
2016 36 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2016 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 269,919
2016 36 Komedi Oyuncu 4.8 47,757
2016 36 Oyuncu    
2016 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 37,989
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 180
2015 Müzik Oyuncu 7.5 2,756

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 51,676
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.6 485

Bizi Kötüden Koru
2014 34 Korku Oyuncu 6.2 57,332

Striptiz Kulübü
2012 32 Komedi Oyuncu 6.1 113,293

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 85,364
2012 32 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2011 31 Komedi Oyuncu    
2011 Talk-Show Oyuncu 5.5 590

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 31 Komedi Oyuncu 4.9 16,801
2011 Komedi Oyuncu 7.7 149,387
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,244
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,003

Çılgın Bir Gece
2010 30 Komedi Oyuncu 6.3 132,604

Demir Adam 2
2010 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 553,934
2010 30 Komedi Oyuncu    
2010 30 Oyuncu 5.4 430
2009 29 Komedi Oyuncu 6.5 10,828
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Tımarhane
2008 28 Korku Oyuncu    

Uslu Dur
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 35,211
2007 Komedi Oyuncu 7.6 21,915
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,315
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,634
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017