Giriş Kayıt
Olivia Munn

Olivia Munn (37)


Oyuncu

Lisa Olivia Munn, 02 Temmuz 1980 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Striptiz Kulübü (2012), Bizi Kötüden Koru (2014), Çılgın Ofis Partisi (2016), The Babymakers (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Olivia Munn
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Munn
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.4 (34 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    

Lego Ninjago Filmi
2017 37 Animasyon Oyuncu 6.0 13,426

Çılgın Ofis Partisi
2016 36 Komedi Oyuncu 5.8 48,783
2016 36 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2016 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 319,686
2016 36 Komedi Oyuncu 4.7 55,742
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 44,280
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 281
2015 Müzik Oyuncu 7.4 3,050

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 56,782
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.6 622

Bizi Kötüden Koru
2014 34 Korku Oyuncu 6.2 60,944
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137
2012 32 Komedi Oyuncu 4.3 1,384

Striptiz Kulübü
2012 32 Komedi Oyuncu 6.1 118,969

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 91,122
2012 32 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2011 Talk-Show Oyuncu 5.5 590

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 31 Komedi Oyuncu 4.9 17,499
2011 Komedi Oyuncu 7.7 161,222
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,244
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,496

Çılgın Bir Gece
2010 30 Komedi Oyuncu 6.3 139,119

Demir Adam 2
2010 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 601,279
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37
2010 30 Oyuncu 5.4 430
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 29 Komedi Oyuncu 6.5 11,694

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,171

Uslu Dur
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,406
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,328
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,523
1996 Komedi Oyuncu 8.5 39,795
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018