Giriş Kayıt
Olivia Munn

Olivia Munn (37)


Oyuncu

Lisa Olivia Munn, 03 Temmuz 1980 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Striptiz Kulübü (2012), Bizi Kötüden Koru (2014), Çılgın Ofis Partisi (2016), The Babymakers (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Olivia Munn
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Munn
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.3 (32 Oy)
  • Currently 186.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Lego Ninjago Filmi
2017 37 Animasyon Oyuncu    

Çılgın Ofis Partisi
2016 36 Komedi Oyuncu 5.8 35,997
2016 36 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2016 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 291,533
2016 36 Komedi Oyuncu 4.7 50,162
2016 36 Oyuncu    
2016 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 40,043
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 180
2015 Müzik Oyuncu 7.5 2,865

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 53,535
2015 35 Belgesel Oyuncu 7.6 485

Bizi Kötüden Koru
2014 34 Korku Oyuncu 6.2 58,274
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Striptiz Kulübü
2012 32 Komedi Oyuncu 6.1 115,148

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 87,150
2012 32 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2011 31 Komedi Oyuncu    
2011 Talk-Show Oyuncu 5.5 590

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 31 Komedi Oyuncu 4.9 17,329
2011 Komedi Oyuncu 7.7 152,306
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,244
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,486

Çılgın Bir Gece
2010 30 Komedi Oyuncu 6.3 134,736

Demir Adam 2
2010 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 567,327
2010 30 Komedi Oyuncu    
2010 30 Oyuncu 5.4 430
2009 29 Komedi Oyuncu 6.5 10,828
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Tımarhane
2008 28 Korku Oyuncu    

Uslu Dur
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 36,239
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,049
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,781
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017