Giriş Kayıt
Genevieve Gaunt

Genevieve Gaunt


Oyuncu

Genevieve Wilhemina Gaunt, oyuncu. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Genevieve Wilhemina Gaunt
Takma İsmi: Gigi
Boyu: 1.71 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.1 920
2017 Suç Oyuncu 7.9 4,185
2016 Dram Oyuncu 5.2 1,098
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.5 9,230
2014 Dram Oyuncu 4.7 3,745

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Oyuncu 7.8 449,429
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018