Giriş Kayıt
Genevieve Gaunt

Genevieve Gaunt


Oyuncu

Genevieve Wilhemina Gaunt, oyuncu. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Genevieve Wilhemina Gaunt
Takma İsmi: Gigi
Boyu: 1.71 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.9 3,067
2017 Biyografi Oyuncu 7.8 6
2016 Dram Oyuncu 5.1 902
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,332
2014 Dram Oyuncu 4.7 3,745

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Oyuncu 7.8 432,397
- Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017