Giriş Kayıt
Genevieve Gaunt

Genevieve Gaunt


Oyuncu

Genevieve Wilhemina Gaunt, oyuncu. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Genevieve Wilhemina Gaunt
Takma İsmi: Gigi
Boyu: 1.71 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.0 658
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.5 7,698
2014 Dram Oyuncu 4.7 3,405

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Oyuncu 7.8 415,058
- Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017