Giriş Kayıt
Cheyenne Haynes

Cheyenne Haynes (22)


Oyuncu

Cheyenne Haynes, 19 Temmuz 1995 doğumlu oyuncu. Casual (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1995
Diğer Bir İsmi: Cheyenne Renee Haynes
Takma İsmi: Chy Chy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,206
2010 15 Dram Oyuncu    
2009 Aile Oyuncu 7.2 723
2006 11 Komedi Oyuncu 3.9 19,314
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,596

Zaman Makinası
2002 7 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 108,491
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017