Giriş Kayıt
Naomi Wenck

Naomi Wenck


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Naomi Wenck, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Yapımcı 5.2 6,282

Karabasan
2014 Dram 6.8 127,535
2008 Dram Yapımcı 5.3 180
2008 Dram Yapımcı 6.2 1,386
2006 Suç Yapım Yöneticisi    
2005 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 733

Tepetaklak
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 6,365

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 130
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017