Giriş Kayıt
Naomi Wenck

Naomi Wenck


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Naomi Wenck, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Yapımcı 5.2 7,065

Karabasan
2014 Dram 6.8 151,618
2008 Dram Yapımcı 5.3 180
2008 Dram Yapımcı 6.2 1,386
2006 Suç Yapım Yöneticisi    
2005 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 733

Tepetaklak
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 6,365

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,633
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 130
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,431) La casa de papel (7,090) The Big Bang Theory (3,366) Gotham (2,931) Supernatural (2,866) The Terror (2,608) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,589) Arrow (2,027) The Flash (1,347) Vikings (1,291)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018