Giriş Kayıt
Naomi Wenck

Naomi Wenck


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Naomi Wenck, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Yapımcı 5.2 6,453

Karabasan
2014 Dram 6.8 132,760
2008 Dram Yapımcı 5.3 180
2008 Dram Yapımcı 6.2 1,386
2006 Suç Yapım Yöneticisi    
2005 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 733

Tepetaklak
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 6,365

Tepetaklak
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,494
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 130
Dizi Altyazıları
The Flash (7,099) Fargo (5,871) Arrow (4,925) The 100 (4,554) Better Call Saul (3,677) Lucifer (3,098) 12 Monkeys (2,597) Supernatural (2,515) American Gods (2,415) Game of Thrones (2,326)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017