Giriş Kayıt
Pablo Munguia

Pablo Munguia


Sesler, Müzisyen

Pablo Munguia, sesler, müzisyen. Grease: Live (2016), (2015) The Oscars (2015), (2013) The 85th Oscars (2013), (2008) The 80th Annual Academy Awards (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pablo Manguia Franco | Pablo Munguia Franco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Müzik 5.0 194
2016 Müzik Sesler 6.0 33
2016 Müzikal Sesler 7.8 2,903
2015 Müzik Sesler    
2015 Müzik Sesler 6.6 3,370
2013 Sesler 7.4 2,670
2012 Komedi Sesler    
2011 Müzik Sesler 5.2 5,192
2010 Komedi Sesler    
2010 Müzik 6.8 1,593
2009 Müzik 8.0 2,084
2008 Sesler 6.8 1,340
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,894
2000 Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017