Giriş Kayıt
Lindsay Gelfand

Lindsay Gelfand


Senarist

Lindsay Gelfand, senarist. Kings (2009), Zeke and Luther (2009), Free Agents (2011), (2012) 666 Park Avenue (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Senarist 7.0 4,942
2012 Dram Çeşitli 6.9 15,921
2011 Komedi Çeşitli 5.6 1,357
2009 Dram Çeşitli 8.3 7,433
2009 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,670

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 68,894

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017