Giriş Kayıt
Lindsay Gelfand

Lindsay Gelfand


Senarist

Lindsay Gelfand, senarist. Kings (2009), Zeke and Luther (2009), Free Agents (2011), (2012) 666 Park Avenue (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Senarist 7.0 4,942
2012 Dram Çeşitli 6.9 16,108
2011 Komedi Çeşitli 5.6 1,357
2009 Dram Çeşitli 8.3 7,505
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 1,896

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 69,585

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,870
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017