Giriş Kayıt
Timothy Andrew Edwards

Timothy Andrew Edwards


Müzisyen, Müzisyen

Timothy Andrew Edwards, müzisyen, müzisyen. Doğaüstü (2005), Kardashianlara Ayak Uydurmak (2007), The Game (2006), The Real World (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
4.4 1,384
2012 Müzik
Müzik
5.8 33
2012 Gerilim Müzik 4.8 873

Şüpheliler
2012 Suç Müzik 6.0 9,294
2011 Korku Müzik
Müzik
3.1 1,548

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 155,406

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Müzik
Müzik
4.8 1,715
2009 Korku Müzik 4.6 1,435
2009 Reality-TV Müzik 3.4 2,790

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Müzik 5.8 184,400
2008 Komedi Müzik
Müzik
3.8 764

Katil Ev
2008 Komedi Müzik
Müzik
4.1 1,283

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Müzik 8.6 210,221
2008 Müzik Müzik 6.8 1,097

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.8 22,355
2006 Komedi Müzik 6.9 3,375

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.5 321,662
2003 Game-Show Müzik 3.2 3,848
2002 Game-Show Müzik 3.0 4,920
2001 Macera Müzik 7.5 103,597
1994 Belgesel Müzik 8.2 1,215
1992 Reality-TV Müzik 5.0 3,529
- Korku Müzik    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,614) Blade Runner 2049 (3,802) Jigsaw (2,685) Geostorm (2,509) Last Flag Flying (1,763) The Man from Earth: Holocene (1,545) Dunkirk (1,450) It (1,119) The Foreigner (1,113) Justice League (885)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,423) Shameless (6,880) Black Mirror (6,362) Star Trek: Discovery (3,846) The Big Bang Theory (3,510) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,265) Supernatural (3,232) The X Files (2,196) The Gifted (2,147) The Blacklist (1,693)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018