Giriş Kayıt
Adrianne Palicki

Adrianne Palicki (34)


Oyuncu

Adrianne Lee Palicki, 06 Mayıs 1983 Toledo, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Kıyamet Melekleri (2010), Kızıl Şafak (2012), The Orville (2017), Women in Trouble (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adrianne Lee Palicki
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Toledo, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Annie Palicki
Takma İsmi: Annie
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
9.3 (35 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,201
2017 Macera Oyuncu 7.9 28,710
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 104
2015 32 Komedi Oyuncu 5.9 401
2014 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 374,197

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,317
2014 Komedi Oyuncu 7.5 7,320
2014 31 Komedi Oyuncu 6.5 3,154
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 166,663

G.I. Joe: Misilleme
2013 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 156,917
2013 30 Komedi Oyuncu 6.6 4,249

Kızıl Şafak
2012 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 66,382
2012 Macera Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,541
2010 27 Animasyon Oyuncu    

Kıyamet Melekleri
2010 27 Aksiyon Oyuncu 5.2 87,046
2010 27 Komedi Oyuncu 5.1 6,264
2010 Dram Oyuncu 7.1 763
2009 26 Komedi Oyuncu 5.8 5,436
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 475
2008 25 Animasyon Oyuncu    
2006 23 Kısa Metraj Oyuncu    
2006 23 Aksiyon Oyuncu 2.4 2,136

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 47,617
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 323,576
2004 Dram Oyuncu 7.0 843
2004 Macera Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,564
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018