Giriş Kayıt
Lisa Hogg

Lisa Hogg


Oyuncu

Randalstown, County Antrim, Ireland, Randalstown, County Antrim, İrlanda doğumlu oyuncu. Seni İstiyorum (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randalstown, County Antrim, Ireland
Doğum Yeri: Randalstown, County Antrim, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.2 56,067
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406
2009 Komedi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 98,311
2006 Dram Oyuncu 5.5 51
2005 Suç Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,183
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,027
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,274
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018