Giriş Kayıt
Lisa Hogg

Lisa Hogg


Oyuncu

Randalstown, County Antrim, Ireland, Randalstown, County Antrim, İrlanda doğumlu oyuncu. Seni İstiyorum (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randalstown, County Antrim, Ireland
Doğum Yeri: Randalstown, County Antrim, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 8.2 54,804
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406
2009 Komedi Oyuncu    

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu 7.4 97,826
2006 Dram Oyuncu 5.5 51
2005 Suç Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,144
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,986
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,250
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,098) Vikings (2,216) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,936) Bron/Broen (1,700) Legends of Tomorrow (1,239) Supernatural (1,046) The Alienist (906) Altered Carbon (901) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018