Giriş Kayıt
Ben Philips

Ben Philips


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Benjamin Phillips, Özel efekt, sanat bölümü.

Gerçek İsmi: Benjamin Phillips
Diğer Bir İsmi: Ben Phillips
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Fantastik Özel Efekt    
2015 Macera Özel Efekt 7.1 150,048

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Çeşitli 6.3 111,485

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Özel Efekt 7.5 342,975

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,755,591
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.7 308,372

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Özel Efekt 7.5 377,008

Gün Işığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.3 196,599

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Özel Efekt 6.2 7,883

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Özel Efekt 7.7 408,729

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.8 406,145

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 411,068

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Özel Efekt 7.5 473,911
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017