Giriş Kayıt
Ben Philips

Ben Philips


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Benjamin Phillips, Özel efekt, sanat bölümü.

Gerçek İsmi: Benjamin Phillips
Diğer Bir İsmi: Ben Phillips
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Özel Efekt 5.2 96,012

Hayat
2017 Korku Özel Efekt 6.6 155,094

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Özel Efekt 7.2 205,032
2015 Macera Özel Efekt 7.1 169,391

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Çeşitli 6.3 120,421

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Özel Efekt 7.6 379,913

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,912,687
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.7 325,496

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Özel Efekt 7.5 414,749

Gün Işığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.3 209,772

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Özel Efekt 6.2 7,883

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Özel Efekt 7.7 448,170

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.8 446,903

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 451,618

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Özel Efekt 7.6 521,668
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,952) Den of Thieves (2,886) Maze Runner: The Death Cure (2,679) Winchester (2,432) Hostiles (2,210) 12 Strong (1,758) A martfüi rém (1,618) The Commuter (1,290) Submergence (1,164) Bleeding Steel (1,140)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,114) Supernatural (4,568) The Big Bang Theory (3,215) Gotham (2,704) The Terror (2,651) Arrow (2,243) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,212) The Flash (1,874) Krypton (1,639) Legion (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018