Giriş Kayıt
Ben Philips

Ben Philips


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Benjamin Phillips, Özel efekt, sanat bölümü.

Gerçek İsmi: Benjamin Phillips
Diğer Bir İsmi: Ben Phillips
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Özel Efekt    
2015 Macera Özel Efekt 7.1 148,149

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Çeşitli 6.3 110,700

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Özel Efekt 7.5 339,905

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,743,079
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.7 306,870

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Özel Efekt 7.5 373,858

Gün Işığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.3 195,550

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Özel Efekt 6.2 7,883

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Özel Efekt 7.7 405,341

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.8 402,603

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 407,564

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Özel Efekt 7.5 469,582
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017