Giriş Kayıt
Ben Philips

Ben Philips


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Benjamin Phillips, Özel efekt, sanat bölümü.

Gerçek İsmi: Benjamin Phillips
Diğer Bir İsmi: Ben Phillips
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Özel Efekt 7.4 168,390
2015 Macera Özel Efekt 7.1 160,237

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Çeşitli 6.3 116,098

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Özel Efekt 7.5 361,611

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,837,078
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.7 317,186

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Özel Efekt 7.5 396,063

Gün Işığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.3 203,875

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Özel Efekt 6.2 7,883

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Özel Efekt 7.7 428,504

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.8 426,611

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 431,683

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Özel Efekt 7.5 498,765
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017