Giriş Kayıt
Hongbo Jiang

Hongbo Jiang (45)


Oyuncu

Hongbo Jiang, 18 Ocak 1973 Qiqihar, Heilongjiang, Çin doğumlu oyuncu. Guizi lai le (2000), Xun zhao Cheng Long (2009), (2008) Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi (2008), (2004) Meng ying tong nian (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hongbo Jiang
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1973
Doğum Yeri: Qiqihar, Heilongjiang, Çin
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Komedi Oyuncu 8.0 8
2015 Dram Oyuncu 6.3 210
2009 36 Aksiyon Oyuncu 4.1 863

Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi
2008 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,530
2007 34 Komedi Oyuncu 5.8 396
2004 31 Dram Oyuncu 7.6 886
2004 31 Dram Oyuncu 5.5 185
2000 27 Komedi Oyuncu 8.3 5,017
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018