Giriş Kayıt
Kane Black

Kane Black (37)


Oyuncu

Kane Black, 28 Haziran 1980 Chico, California, ABD doğumlu oyuncu. The Guilty (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1980
Doğum Yeri: Chico, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2010 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 70
2008 28 Aksiyon Oyuncu    
2007 27 Dram Oyuncu 5.1 425

İki Yüzlü
2001 21 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 20,462
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018