Giriş Kayıt
Kane Black

Kane Black (38)


Oyuncu

Kane Black, 28 Haziran 1980 Chico, California, ABD doğumlu oyuncu. The Guilty (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1980
Doğum Yeri: Chico, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Komedi Oyuncu    
2010 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 70
2008 28 Aksiyon Oyuncu    
2007 27 Dram Oyuncu 5.1 425

İki Yüzlü
2001 21 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 20,462
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018