Giriş Kayıt
Atticus Ross

Atticus Ross (50)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Atticus Ross, 16 Ocak 1968 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Kayıp Kız (2014), Sosyal Ağ (2010), Ejderha Dövmeli Kız (2011), Tanrının Kitabı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1968
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik 9.2 2,414

Ölüm Defteri
2017 49 Macera Müzik 4.6 53,017
2017 Belgesel Müzik 8.7 3,173
2017 49 Kısa Metraj Müzik 6.7 81
2016 48 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488

Kara Gün
2016 48 Suç Müzik 7.4 58,410
2016 48 Belgesel Müzik
Müzik
8.4 12,001
2016 Dram Müzik
Müzik
7.5 15,348

Kod 999
2016 48 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 53,410
2015 Dram Müzik 7.0 85,898
2015 47 Belgesel Müzik
Müzik
7.7 176

Hacker
2015 47 Aksiyon Müzik 5.4 45,176
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Aşk ve Merhamet
2014 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.4 29,394

Kayıp Kız
2014 46 Suç Müzik 8.1 678,917

Bitik Şehir
2013 45 Suç Müzik 6.2 68,446

Ejderha Dövmeli Kız
2011 43 Suç Müzik 7.8 362,257
2011 43 Suç Müzik 6.8 713
2011 Oyuncu 6.4 1,402
2011 Belgesel Müzik 7.8 97

Sosyal Ağ
2010 42 Biyografi Müzik 7.7 530,911

Tanrının Kitabı
2010 42 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 250,489

Seni Seviyorum New York
2008 40 Komedi Müzik 6.3 41,589
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018