Giriş Kayıt
Steven Christopher Parker

Steven Christopher Parker (28)


Oyuncu

Steven Christopher Parker, 08 Ocak 1989 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. (2007) Juno (2007), (2006) Küçük Gün Işığım (2006), (2005) Ribaund (2005), (2007) Smother (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1989
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Steven C. Parker
Takma İsmi: Parker Lewis
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 28 Komedi Oyuncu 6.7 27
2012 23 Dram Oyuncu 6.5 1,321
2012 23 Korku Oyuncu 5.3 45
2012 23 Komedi Oyuncu 5.8 1,346
2011 22 Komedi Oyuncu    

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.8 2,133
2010 21 Dram Oyuncu 4.9 519
2009 20 Komedi Oyuncu 7.3 1,211
2008 19 Komedi Oyuncu 3.8 9,675
2008 19 Dram Oyuncu 6.5 724
2007 18 Dram Oyuncu 5.7 388
2007 18 Komedi Oyuncu 7.5 429,273
2007 18 Komedi Oyuncu 4.7 2,353
2007 18 Komedi Oyuncu 7.2 1,502

Küçük Gün Işığım
2006 17 Komedi Oyuncu 7.8 371,005

Ribaund
2005 16 Komedi Oyuncu 5.1 10,633

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,016
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017