Giriş Kayıt
Mazahir Rahim

Mazahir Rahim


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Mazahir Rahim, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Senarist
Yapımcı
8.9 15
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 98
2011 Komedi Çeşitli 6.8 2,249
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,342
1979 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 143
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017