Giriş Kayıt
Mazahir Rahim

Mazahir Rahim


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Mazahir Rahim, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Senarist
Yapımcı
8.9 15
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 98
2011 Komedi Çeşitli 6.8 2,431
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,342
1979 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 143
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017