Giriş Kayıt
Mazahir Rahim

Mazahir Rahim


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Mazahir Rahim, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Senarist
Yapımcı
8.9 15
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 98
2011 Komedi Çeşitli 6.8 2,249
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,342
1979 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 143
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017