Giriş Kayıt
Todd Jeffery

Todd Jeffery


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Set Dekoratörü

Todd Jeffery, yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapım Tasarımcısı 6.3 378
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.5 279
2017 Dram Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 1,399
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 6,193

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 Kısa Metraj Set Dekoratörü    
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 32,849
2007 Korku Yönetmen Asistanı 3.3 171
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018