Giriş Kayıt
Todd Jeffery

Todd Jeffery


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Set Dekoratörü

Todd Jeffery, yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 1,175
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 6,193

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 Kısa Metraj Set Dekoratörü    
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 31,820
2007 Korku Yönetmen Asistanı 3.3 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017