Giriş Kayıt
Todd Jeffery

Todd Jeffery


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Set Dekoratörü

Todd Jeffery, yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, set dekoratörü. John Dies at the End (2012), 7 Days in Hell (2015), Too Late (2015), Amateur (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,842
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.6 345
2017 Macera Yapım Tasarımcısı 6.2 1,082
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 1,884
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 6,193

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 Kısa Metraj Set Dekoratörü    
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 33,148
2007 Korku Yönetmen Asistanı 3.3 171
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018