Giriş Kayıt
Todd Jeffery

Todd Jeffery


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Set Dekoratörü

Todd Jeffery, yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapım Tasarımcısı 6.8 195
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.7 181
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 1,399
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 6,193

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 Kısa Metraj Set Dekoratörü    
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 32,469
2007 Korku Yönetmen Asistanı 3.3 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017