Giriş Kayıt
Yoshihiko Inohara

Yoshihiko Inohara (42)


Oyuncu

Yoshihiko Inohara, 17 Mayıs 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. "Keishichô sôsa ikka kyû gakari" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: Inocchi
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 8.7 33
2010 34 Dram Oyuncu 6.8 243
2007 31 Dram Oyuncu 5.9 30
2005 29 Komedi Oyuncu 6.9 194
2004 Oyuncu    
2003 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 241
Film Altyazıları
Rampage (13,283) Ready Player One (7,984) Blockers (1,945) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,474) The Cured (735) Future World (638) Den 12. mann (630) Black Panther (525) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,498) The 100 (2,842) La casa de papel (2,173) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,126) The Crossing (1,913) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,138) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018